«САРДЕЛЬКИ ЯЗЫКОВЫЕ»
t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 3 күн, газ қаптамасында 30 күн.
Шұжықтары «Берлинские»
t температурада +2⁰С-тан +6ºС дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% 10 күн, газ қаптамасында 30 күн.
Сиыр еті "Деликатесная"
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 25 күн.
Ысталған қайнатылған шұжық
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 25 күн.
Қазы
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 25 күн.
Ысталған-қайнатылған жал
t +2⁰С-тан +6ºС дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 25 күн.
Ысталған-қайнатылған жая
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% 15 күн
Сур-ет ысталған-қайнатылған
t +2⁰С-тан +6ºС дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 25 күн.
Тұздалған бекон "По-домашнему"
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% 30 күн, t минус 18⁰ С жоғары емес 90 күн.
"Венгерский" ысталған бекон
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% 30 күн, t минус 18⁰С жоғары емес 90 күн.
Қақталған қайнатылған ветчина
t +2º С -ден +6º С-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 5 күн. Вакуумды немесе өзгертілген атмосфераны пайдалану 30 күн.
Қақталған қайнатылған бел
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 20 күн.