Ысталған пісірілген шошқа қабырғалары
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% 5 күн.
Мойын «Столичная» ысталған-қайнатылған
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 20 күн.
"Столичный" карбонаты ысталған және қайнатылған
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 20 күн.
Рулет "Крамболь (День и Ночь)"
t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 5 күн, вакуумдық қаптамада 20 күн.
Пісірілген тауық қанаттары
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% вакуумды қаптамада 20 күн.
Пісірілген тауықтың жамбасы
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% вакуумды қаптамада 20 күн.
Қақталған қайнатылған тауық еті
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% вакуумды қаптамада 20 күн.
Қақталған қайнатылған тауықтың төс еті
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% вакуумды қаптамада 20 күн.
Пісірілген тауықтар
при t от +2⁰С до +6ºС, при относительной влажности 75-78% в вакуумной упаковке 20 суток.
Пісірілген аяқтар
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% вакуумды қаптамада 20 күн.
Мұздатылған «Домашние» тұшпара
t минус 18˚С жоғары емес температурада 30 күн.
«Сибирские» пельмені мұздатылған
t минус 18˚С жоғары емес температурада 30 күн.