Мұздатылған «Мусульманские» тұшпарасы
t минус 18˚ С жоғары емес температурада 30 күн.
«Восточные» пельмені мұздатылған
t минус 18˚С жоғары емес температурада 30 күн.
Мұздатылған «Диетические» тұшпара
t минус 18˚С жоғары емес температурада 30 күн.
«Домашний» тартылған ет
Полиамидті қабықта t минус 18˚С жоғары емес температурада 30 күн.
Қақталған бел
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 20 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.
Балық (тордағы бекон)
t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 20 күн, вакуумдық қаптамада 40 күн.
Карбонад «По-Каталонски»
t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 20 күн, вакуумдық қаптамада 40 күн.
Сиыр еті
t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 20 күн, вакуумдық қаптамада 40 күн.
Шошқа мойыны
t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 20 күн, вакуумдық қаптамада 40 күн.
Жылқы етінен жасалған балық
t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 20 күн, вакуумдық қаптамада 40 күн.
Сервелат "Зернистый"
t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 30 күн.
"Ромовая"
t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 20 күн, вакуумдық қаптамада 70 күн.