Қазы
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 25 күн.
Сур-ет ысталған-қайнатылған
t +2⁰С-тан +6ºС дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 25 күн.
Ысталған қайнатылған шұжық
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 25 күн.
Ысталған-қайнатылған жал
t +2⁰С-тан +6ºС дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 25 күн.
Ысталған-қайнатылған жая
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% 15 күн