"Венгерский" ысталған бекон
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% 30 күн, t минус 18⁰С жоғары емес 90 күн.
"Столичный" карбонаты ысталған және қайнатылған
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 20 күн.
Қақталған қайнатылған бел
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 20 күн.
Қақталған қайнатылған ветчина
t +2º С -ден +6º С-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 5 күн. Вакуумды немесе өзгертілген атмосфераны пайдалану 30 күн.
Мойын «Столичная» ысталған-қайнатылған
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 20 күн.
Рулет "Крамболь (День и Ночь)"
t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 5 күн, вакуумдық қаптамада 20 күн.
Тұздалған бекон "По-домашнему"
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% 30 күн, t минус 18⁰ С жоғары емес 90 күн.
Ысталған пісірілген шошқа қабырғалары
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% 5 күн.