Сервелат "Зернистый"
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.
"Венгерская"
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.
Сервелат "Московский"
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.
"Таллинская"
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.
"Бахыт с сыром"
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 25 күн.
"Конская особая"
t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 25 күн.
Сервелат "Мускатный"
t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 25 күн.
Сервелат "Кремлевский"
t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 25 күн.
"Куриная" ысталған-қайнатылған
t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 25 күн.
Сервелат «Коньячный» копчёно-варёный
t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 30 күн.
"Конская" ысталған-қайнатылған
t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 25 күн.
Сосискалар "Дюймовочка"
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 10 күн, газ қаптамасында 30 күн.