Сервелат "Зернистый"

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.

"Венгерская"

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.

Сервелат "Московский"

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.

"Таллинская"

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.

"Бахыт с сыром"

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 25 күн.

"Конская особая"

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 25 күн.

Сервелат "Мускатный"

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 25 күн.

Сервелат "Кремлевский"

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 25 күн.

"Куриная" ысталған-қайнатылған

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 25 күн.

Сервелат «Коньячный» копчёно-варёный

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 30 күн.

"Конская" ысталған-қайнатылған

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 25 күн.

Сосискалар "Дюймовочка"

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 10 күн, газ қаптамасында 30 күн.