Қақталған қайнатылған тауық еті
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% вакуумды қаптамада 20 күн.
Қақталған қайнатылған тауықтың төс еті
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% вакуумды қаптамада 20 күн.
Пісірілген аяқтар
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% вакуумды қаптамада 20 күн.
Пісірілген тауық қанаттары
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% вакуумды қаптамада 20 күн.
Пісірілген тауықтар
при t от +2⁰С до +6ºС, при относительной влажности 75-78% в вакуумной упаковке 20 суток.
Пісірілген тауықтың жамбасы
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% вакуумды қаптамада 20 күн.