"Чесночная"

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 10 күн, вакуумды қаптамада 25 күн.

"Шашлычные"

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 25 күн.

Сервелат "Мускатный"

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 25 күн.

Сервелат "Зернистый"

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.

Сервелат "Кремлевский"

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 25 күн.

Сервелат "Молодежный (Детский)"

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.

Сервелат "Московский"

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.

Сервелат «Коньячный» копчёно-варёный

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 30 күн.