"Конская" ысталған-қайнатылған
t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 25 күн.
"Краковская"
t +2⁰С-тан +6ºС дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.
"Краковская"
t +2⁰С-тан +6ºС дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.
"Кубанская"
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 10 күн, вакуумды қаптамада 25 күн.
"Куриная" ысталған-қайнатылған
t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 25 күн.
"Мусульманские" шұжықтары
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 25 күн.
"Мясной коктейль"
t +2º С -ден +6º С-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн. Вакуумды немесе өзгертілген атмосфераны пайдалану 30 күн.
"Одесская"
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.
"Охотничьи" шұжықтары
t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.