"Конская" ысталған-қайнатылған

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 25 күн.

"Краковская"

t +2⁰С-тан +6ºС дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.

"Краковская"

t +2⁰С-тан +6ºС дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.

"Кубанская"

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 10 күн, вакуумды қаптамада 25 күн.

"Куриная" ысталған-қайнатылған

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 25 күн.

"Мусульманские" шұжықтары

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 25 күн.

"Мясной коктейль"

t +2º С -ден +6º С-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн. Вакуумды немесе өзгертілген атмосфераны пайдалану 30 күн.

"Одесская"

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.

"Охотничьи" шұжықтары

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 15 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.