Мұздатылған «Мусульманские» тұшпарасы

t минус 18˚ С жоғары емес температурада 30 күн.

«Восточные» пельмені мұздатылған

t минус 18˚С жоғары емес температурада 30 күн.

Мұздатылған «Диетические» тұшпара

t минус 18˚С жоғары емес температурада 30 күн.

«Домашний» тартылған ет

Полиамидті қабықта t минус 18˚С жоғары емес температурада 30 күн.

Қақталған бел

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 20 күн, вакуумды қаптамада 30 күн.

Балық (тордағы бекон)

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 20 күн, вакуумдық қаптамада 40 күн.

Карбонад «По-Каталонски»

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 20 күн, вакуумдық қаптамада 40 күн.

Сиыр еті

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 20 күн, вакуумдық қаптамада 40 күн.

Шошқа мойыны

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 20 күн, вакуумдық қаптамада 40 күн.

Жылқы етінен жасалған балық

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 20 күн, вакуумдық қаптамада 40 күн.

Сервелат "Зернистый"

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 15 күн, вакуумдық қаптамада 30 күн.

"Ромовая"

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 20 күн, вакуумдық қаптамада 70 күн.