"Венгерский" ысталған бекон

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% 30 күн, t минус 18⁰С жоғары емес 90 күн.

"Столичный" карбонаты ысталған және қайнатылған

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 20 күн.

Қақталған қайнатылған бел

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 20 күн.

Қақталған қайнатылған ветчина

t +2º С -ден +6º С-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 5 күн. Вакуумды немесе өзгертілген атмосфераны пайдалану 30 күн.

Мойын «Столичная» ысталған-қайнатылған

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 20 күн.

Рулет "Крамболь (День и Ночь)"

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 5 күн, вакуумдық қаптамада 20 күн.

Тұздалған бекон "По-домашнему"

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% 30 күн, t минус 18⁰ С жоғары емес 90 күн.

Ысталған пісірілген шошқа қабырғалары

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% 5 күн.