Ысталған пісірілген шошқа қабырғалары

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% 5 күн.

Мойын «Столичная» ысталған-қайнатылған

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 20 күн.

"Столичный" карбонаты ысталған және қайнатылған

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% болғанда 5 күн, вакуумды қаптамада 20 күн.

Рулет "Крамболь (День и Ночь)"

t температурада +2⁰С-тан +6ºС-қа дейін, 75-78% салыстырмалы ылғалдылықта 5 күн, вакуумдық қаптамада 20 күн.

Пісірілген тауық қанаттары

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% вакуумды қаптамада 20 күн.

Пісірілген тауықтың жамбасы

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% вакуумды қаптамада 20 күн.

Қақталған қайнатылған тауық еті

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% вакуумды қаптамада 20 күн.

Қақталған қайнатылған тауықтың төс еті

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% вакуумды қаптамада 20 күн.

Пісірілген тауықтар

при t от +2⁰С до +6ºС, при относительной влажности 75-78% в вакуумной упаковке 20 суток.

Пісірілген аяқтар

t +2⁰ С-тан +6º С дейін, салыстырмалы ылғалдылық 75-78% вакуумды қаптамада 20 күн.

Мұздатылған «Домашние» тұшпара

t минус 18˚С жоғары емес температурада 30 күн.

«Сибирские» пельмені мұздатылған

t минус 18˚С жоғары емес температурада 30 күн.